Selskaper

Fastlane Technologies tilbyr effektive løsninger etter dine tekniske krav innenfor fagområdene konstruksjon, rør, løfteutstyr og undervannsredskaper. I tillegg arbeider Fastlane Technologies med forsking og utvikling av unike produkter til ulike segmenter.

Finn ut mer

Fastlane Fabrication tilbyr et stort spenn av verkstedtjenester, blant annet maskinering, sveising, rørarbeid, platearbeid, prefabrikasjon og reparasjonsarbeider. I tillegg til dette leverer vi også fullverdige produkter etter kundens spesifikasjoner, fra enkle komponenter til spesialmaskiner og store stålkonstruksjoner.

Finn ut mer

Fastlane Resources har spesialisert seg på dyktige folk innen industri og energisegmentet, til prosjektbaserte og midlertidige stillinger. Våre medarbeidere har lang erfaring med offshore-innstallasjoner og landanlegg. Vi ønsker å være våre kunders foretrukne samarbeidspartner ved at vi tilbyr kompetente, tilgjengelige og kvalitetssikrede kandidater som bidrar til merverdi gjennom sin kompetanse.

Finn ut mer

Fastland Welding Technologies har operert i etterspørselsmarkedet fra begynnelsen av 90 -tallet. Siden den gang har vi etablert et bredt nettverk av kunder og leverandører innen material- og produksjonsvirksomheten. Olje- og gassindustrien har vært en naturlig arena å jobbe mot, og som EPC -entreprenør kan vi hjelpe våre kunder fra tidlig planleggingsfase til ferdige produkter klare for installasjon.

Finn ut mer

Fastlane Hundebur leverer høykvalitets norskproduserte hundebur spesialtilpasset elbiler fra bl.a. Tesla, Audi, Porsche, Ford og Mercedes. Over 1000 leverte bur siden 2012.

Burene er laget i aluminium, og er derfor svært lette. Med et enkelt håndgrep løsnes buret, og kan løftes ut av bilen. I motsetning til tradisjonelle bur, som både er tunge og uhåndterlige.

Finn ut mer